En mindre värld

15 Jul

Vi är mitt i industrisemestern men en företagare har väl aldrig semester? Begreppet industrisemester är dessutom på väg att raderas ut eftersom vi är en global värld. Att världen blir mindre som arbetsplats märks tydligt på olika systemlösningar som erbjuds. Pronestor är ett företag som erbjuder smarta tekniska lösningar i Sverige men även globalt.

De erbjuder något som heter meeting room manager. Ett bokningssystem som gör att de anställda lätt kan kommunicera med varandra oavsett vart i världen de befinner sig.

Med hjälp av meeting room manager så går det att kontrollera via outlook vart det finns ett ledigt konferensrum som erbjuder exempelvis en videoutrustning om så önskas. Det spelar ingen roll om du befinner dig i London, Stockholm eller New York. Kalendern synkas och visar de rummen som är lediga efter dina önskemål.

Med meeting room manager så slipper du dessutom pinsamma misstag som att inte hålla koll på tidsskillnader. En fasdäs som är allt för vanligt förekommande. Det blir även lättare att se över särskilda önskemål som frukosktmacka, eftermiddagskaffe eller en fräsch sallad. Meeting room manager är ett övergripande system som håller koll på alla detaljer. Från tider till utrustning och förtäring blandannat. Livet blir så mycket enklare med system som håller vad de lovar. Ett otroligt prisvärt alternativ där allt finns samlat på ett och samma ställe.

Nu finns det möjligheter att ha möten över hela världen.

Nu finns det möjligheter att ha möten över hela världen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: