Idésprutarna i regeringen

2 Sep

Politiker, dessa av oss valda människor, ska representera det svenska folket. De kommer ofta med bra förslag och vill så mycket gott. Särskilt vart fjärde år är de idésprutande.

Fast sedan när det ska ageras så verkar de vara lite som hustomtar. De syns inte men är bra att ställa till med djävulskap om vi inte mutar dem gröt och skatter. De enda idéerna de har för att förverkliga sina vallöften är med höjda skatter. Trots vallöften om att inte höja!

Till saken hör att Sverige redan är ett av världens mest beslattade länder. Många tror att vi skattar mindre än vad vi gör. Över 50% är skatt fast den stora skaran tror att det är kring 34%.

Det måste ju finnas andra sätt än att höja skatten som lösning. Exempelvis reda upp i bidragshärvan. Det är skandal hur skattepengar slösas bort där ingen har koll. En blogg som är väldigt bra, fast den är politisk sponsrad, är slöseriombudsmannen. En blogg som tar upp vilket slöseri våra skattepengar används till. Jag tror ingen har emot att pengarna går till vård, omsorg och skola men något är väldigt fel med hur staten finansierar vår skattepengar. Nu menar jag inte enbart sittande regering. Även fast det är de som ständigt kommer med det påhittiga förslaget om att höja skatten!
jjyu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: