Årets julklapp 2015

20 Nov

Sedan 1998 har årets julklapp korats. Det är en hel vetenskap som HUI baserar årets julklapp på. Den ska reprensentera nutiden, en nyhet eller stort intresse och dessutom säljas i stort antal.

Den 24 smäller det för varje år den 24 november släpps nyheten om vad som blir årets julklapp. Det har varit allt från bakmaskiner, mössor och spikmattor.

Vad blir då då årets julklapp 2015?Vad tror ni om att drönare blir årets julklapp? Det är min personliga gissning. Anledningen?
Den uppfyller HUI:s alla kriterier. Den kan falla på nyheten eftersom de har funnits i några år. Fast åt andra sidan går den under ”nyväckt intresse”. När drönaren kom för några år sedan så var de så dyra. I år har ju försäljningarna ökar markant i takt med att priserna sjunkit. Kollar man på nätet så syns fler och fler bilder som är tagen av drönare på sociala medier.

För er som inte vet vad en drönare är så är det en radiostyrd flygfarkost. Den styrs med kontroll från marken. Det finns olika varianter men den jag tror kommer bli årets julklapp 2015 är kameravarienaten. Det går att få otroliga semesterbilder men även vardagsbilder. Vem vill inte se sina omgivningar från ovan?

Jaja, om fyra dagar vet vi svaret och om HUI går på min linje. Annars har ni ändå fått ett julklappstips att skicka till tomten.
jul

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: